top of page
thumbnail_IMG-4942.jpg

07/09/22

Πραγματικά πρόκειται για ένα εξαιρετικό βιβλίο που κλείνει στις σελίδες του απέραντη τρυφερότητα, αγάπη και γλυκύτητα. Ένα βιβλίο που θα λατρέψει όλη η οικογένεια.

Είναι ένα βιβλίο διττής ιδιότητας. Μπορεί να διαβαστεί ως ένα βιβλίο καληνύχτας αλλά και ως ένα βιβλίο αποθηλασμού.

Ένα υπέροχο βιβλίο. Κείμενο τρυφερό και γλυκό. Η εικονογράφησή του κινείται στο ίδιο πλαίσιο με το κείμενο. Ο μπαμπάς της οικογένειας δεν μένει αμέτοχος. Διακόπτει τον ύπνο του και μοιράζεται με τη μαμά το ξενύχτι και την κούραση. Αυτό είναι από μόνο του τόσο γλυκό! Είναι αυτό το ΜΑΖΙ που συνδέει την οικογένεια. Μοιράζονται επίσης το κρεβάτι τους με το παιδί, προσφέροντάς του πολλές αγκαλιές και αγάπη.

IMG-4939.jpg

30/08/22

Αν και το βιβλίο ξεκάθαρα απευθύνεται σε μητέρες που θηλάζουν νήπια, θα μου επιτρέψετε να πω πως είναι πολλά περισσότερα από αυτό.

Ευχαριστώ πολύ την κα. Μαρίνα Πλούμπη @marina_ploumpi και τις εκδόσεις @sweet_serendipities_books για την ευκαιρία που είχαμε να μοιραστούμε τόσο όμορφα νέα για τη συγγραφική κοινότητα και τους #bookfans

📍Αλλά και τα θέματα του 🤍θηλασμού- αποθηλασμού και ύπνου που τόσο πολύ ενδιαφέρουν τις φίλες του @latched.gr

IMG-4938.jpg

30/08/22

Ό,τι πρέπει για να διαβαστεί το βράδυ πριν ή μετά το χαλαρωτικό μπανάκι και να ενταχθεί στην καθημερινή ρουτίνα του ύπνου παιδιών 18 μηνών και άνω!

To παραμύθι έχει διπλή ανάγνωση και είναι must τόσο για παιδιά που ξυπνούν το βράδυ για να θηλάσουν, όσο και για παιδιά που ξυπνούν για να παίξουν.

IMG-4896.jpg

30/08/22

Ένα βιβλίο φροντισμένο από την πρώτη μέχρι και την τελευταία του σελίδα!

Φεγγάρια που κοιμούνται κι ονειρεύονται, αστέρια από ασημόσκονη, αφράτα μαξιλάρια, πιτζάμες με αρκουδάκια και ... ένας μικρός κατεργάρης που ξυπνά κάθε βράδυ γιατί λαχταρά να θηλάσει...ή ακόμα και να παίξει.
Άλλωστε, μπορεί το συγκεκριμένο βιβλίο να αναφέρεται στον βραδινό αποθηλασμό, ωστόσο απευθύνεται και στα παιδιά που ξυπνούν μέσα στη νύχτα αναζητώντας - όχι γάλα, μα - κι άλλο παιχνίδι, ένα παρηγορητικό χάδι, μια ζεστή αγκαλιά...
Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο το παραμύθι είναι έτσι γραμμένο ώστε να διαβάζεται με δύο τρόπους!

IMG-4895_edited.jpg

07/08/22

Βιβλιοπρόταση 

Από το οπισθόφυλλο

Ένα παραμυθι που αναφέρεται στο βραδινό αποθηλασμο. Ίσως το πιο δυσκολο βήμα του αποθηλασμου ενός παιδιού, μια και τις περισσότερες φορές, αν όχι όλες, ο θηλασμός συνδέεται με τη γλυκιά ευτυχία που μεταφέρει το παιδί από την αγκαλιά της μητέρας στην αγκαλιά του Μορφέα.

Καθώς όμως μέσα στη νυχτα δεν ξυπνουν μόνο τα παιδια εκείνα που θέλουν να θηλάσουν, μα και αυτά πιυ αναζητούν το παιχνιδι ή την αγκαλιά, το παραμυθι αυτό διαβάζεται με δυο τρόπους. Στη ροή της αφήγησης θα βρείτε ασημένια πεφταστερια που σας "οδηγουν" στις λέξεις εκείνες που αντικαθιστούν το κείμενο που αναφέρεται στο βραδινό αποθηλασμο.

Ένα παραμύθι λοιπόν με διπλή ανάγνωση!

Εξώφυλλο Δελτίο τύπου1.jpg

01/08/22

Τα βιβλία του καλοκαιριού.

Καθώς διανύουμε την πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου, διαβάζουμε και συνεχίζουμε να προτείνουμε παιδικά βιβλία για το καλοκαίρι, κάθε γούστο και ηλικία. Αυτό είναι το δεύτερο μέρος του αφιερώματος, όπως δημοσιεύτηκε στο 105ο τεύχος του Τaλκ.

IMG-4894.jpg

01/08/22

Δε ξέρω ποιο χαρακτηριστικό του βιβλίου να αναφέρω πρώτο! Ειλικρινά ξεχώρισα τόσα πολλά! 
Ένα πολυδιάστατο, τρυφερό, όμορφο και σύγχρονο βιβλίο που αγαπήσαμε πολύ!

Ένα βιβλίο που με τον χαρακτηριστικό, ήπιο τρόπο της Μαρίνας Πλούμπη και με την όμορφη φράση «το πρωί γάλα ξανά της μαμάς», περνάει ακριβώς το μήνυμα που υπόσχεται. Επιπλέον, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη βραδινή ρουτίνα ύπνου, αν το παιδάκι σας είναι από αυτά που τους αρέσει το ξενύχτι και σίγουρα η φράση «το πρωί παιχνίδι ξανά» θα γίνει η αγαπημένη σας.


Προσωπικά, το χρησιμοποιώ σαν βιβλίο καληνύχτας. Το θεωρώ ιδανικό, καθώς βλέπω ότι ηρεμεί το παιδί μου και ταυτόχρονα το προετοιμάζει για το τέλος της εποχής ύπνου με τη μαμά και το μπαμπά, μια που το παιδί ξεκινά στις πρώτες σελίδες στο δικό τους κρεβάτι, αλλά στο τέλος καταλήγει να κοιμάται στο δικό του!
Ένα πολυδιάστατο, τρυφερό, όμορφο και σύγχρονο βιβλίο που αγαπήσαμε πολύ!

293950962_10158644110333038_7195549211955767120_n.jpg

31/07/22

Αν και το βιβλίο ξεκάθαρα απευθύνεται σε μητέρες που θηλάζουν νήπια, θα μου επιτρέψετε να πω πως είναι πολλά περισσότερα από αυτό.

Η εικονογράφηση της Ειρήνης Θάνου μας δίνει όλα τα στοιχεία εκείνα που χρειαζόμαστε ως γονείς για να διαμορφώσουμε ένα περιβάλλον γεμάτο ενσυναίσθηση για τα παιδιά μας. Μαλακά παιχνίδια όσο η μικρή Σοφία της ιστορίας μας είναι μωρό, βιβλιοθήκη μοντεσοριανού τύπου στο δωμάτιό της, κράνος στο ποδήλατο, baby-led weaning διατροφή, ενεργή συμμετοχή του πατέρα τόσο στην καθημερινότητα όσο και στην ίδια τη διαδικασία αποθηλασμού, εξορμήσεις στη φύση. Ένα βιβλίο που ισοδυναμεί με αγκαλιά, ανήκεις δεν ανήκεις στο club των μαμάδων που επέλεξαν να θρέψουν το παιδί τους με μητρικό γάλα.

43.jpg

23/07/22

Το βρήκα πολύ όμορφο βιβλίο που αξίζει να διαβάσετε!

 ..ένα πολύ γλυκό βιβλίο, πασπαλισμένο με μπόλικη δόση τρυφερότητας, που αναφέρεται στα παιδάκια που ξυπνούν το βράδυ είτε γιατί θέλουν το γαλατάκι της μαμάς τους είτε γιατί απλώς πεθύμησαν τα παιχνίδια τους μέσα στη... νύχτα🌙!

Και άλλες παρουσιάσεις εδώ

Σελ.  3/ 4 

bottom of page