top of page
Τίτλος το βράδυ κοιμόμαστε όλοι _.png
thumbnail_IMG-4847.jpg

23/07/22

Για ακομα μια φορα, συγκινητικο το πως παρουσιαζεται η οικογένεια σαν γροθια..

Ως μαμά, θεωρω πως το θέμα του αποθηλασμού αλλα και του υπνου ειναι τα δυο πιο δυσκολα και πολυσυζητημενα θεματα που αφορουν τους γονεις. Ειναι ενα πολυ παραστατικο παραμυθι που μπορεί ο καθε γονεας αλλα και καθε παιδακι να ταυτιστει. 

 Για ακομα μια φορα, συγκινητικο το πως παρουσιαζεται η οικογένεια σαν γροθια, ειμαστε ολοι μαζι και αντιμετωπιζουμε ολοι μαζι τον αποθηλασμό αλλα και τα προβληματα υπνου. Ενθουσιαστηκα με την διπλη αναγνωση, πολυ έξυπνο καθως δεν το εχω ξανασυναντησει.

4.jpg

20/07/22

Ένα βιβλίο που ξεχειλλίζει από αγάπη και τρυφερότητα ενώ παράλληλα αποτελεί ένα πολύτιμο βοήθημα για το στάδιο του βραδυνού αποθηλασμού και κατ'επέκταση την υγιή κι ομαλή εξέλιξη της σχέσης μητέρας και παιδιού!

Μέσα απ'το δεύτερο βιβλίο των εκδόσεων, η συγγραφέας κατορθώνει να μας μεταδώσει μια ιδιαίτερη αίσθηση ηρεμίας συμβάλλοντας σε μια πιο ήπια διαχείρηση της μεγάλης αυτής αλλαγής στην καθημερινότητα της μαμάς και του παιδιού!

4842.jpg

18/07/22

Η συγγραφέας  μάς εξέπληξε θετικά για δεύτερη φορά με ένα ακόμη βιβλίο για τον βραδινό αποθηλασμό αυτή τη φορά...και όχι μόνο!

Η διπλή ανάγνωση δημιουργεί αυτομάτως δύο διαφορετικές ιστορίες κάτι που κάνει το βιβλίο ακόμη πιο ενδιαφέρον. Ακόμη κι αν ένα παιδί δεν θηλάζει, μπορεί να δείξει προτίμηση στην ιστορία με τον θηλασμό για διάφορους λόγους ή και το αντίστροφο. 


Όπως και στο πρώτο της βιβλίο, η συγγραφέας δίνει ενεργό συμμετοχή και στον μπαμπά της οικογένειας, ενώ έχει συμβουλευτεί και συζητήσει με ειδικούς ψυχολόγους, συμβούλους θηλασμού κ.α. πριν την έκδοση του βιβλίου της. Και στα δύο της βιβλία δεν υπάρχει καμία καταναγκαστική διάθεση ή διδαχή σε σχέση με τον θηλασμό κι αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

2.jpg

12/07/22

Σημαντική είναι και η παρουσία του μπαμπά στο βιβλίο, καθώς αναλαμβάνει και εκείνος ενεργό ρόλο

Ένα πολύ γλυκό παραμύθι όχι μόνο για τα παιδιά που ξυπνούν για να θηλάσουν, αλλά και για να παίξουν, να "χορτάσουν" τους γονείς τους που μπορεί να λείπουν την μέρα.

happy kids.jpg

01/07/22

Τι είπαν τα παιδιά μου; Ο Παναγιωτάκης που εχει αποθηλάσει ενθουσιάστηκε, μου ζητάει να το διαβάσουμε καθε βράδυ, το βρήκε πολύ γλυκό. Η Μαρία Καλομοίρα που μετά την τρίτη μου γέννα συναγωνίζεται το μπέμπη για το ποιός θα θηλάσει περισσότερο κατάλαβε για ποιόν χτυπά η καμπάνα.

Αυτό που με εντυπωσίασε είναι πως η Μαρίνα δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Πριν ολοκληρώσει το βιβλίο της συμβουλεύθηκε
παιδίατρο, σύμβουλο θηλασμού, ψυχολόγους, βοηθό μητρότητας, σύμβουλο γονεϊκότητας, σύμβουλο ύπνου και φυσικά θηλάζουσες μαμάδες και τα παιδάκια τους.

4840.jpg

30/06/22

Η Μαρίνα δημιούργησε δύο βιβλία με απόλυτο σεβασμό στο παιδί και στην οικογενειακή αγάπη.

 Η Μαρίνα δίνει δύο όπλα στους αναγνώστες της για να αναδυθούν πιθανές δυσκολίες της οικογένειας ή και να βρεθούν λύσεις μέσα από τα παραμύθια...

...Εντυπωσιασμένη από τη σχέση των γονέων και στα πολλαπλά μηνύματα για την οικογένεια προτείνω τα βιβλία της, ειδικά σε νέους γονεις. Η Μαρίνα εισβάλλει στην παιδική λογοτεχνία με ένα χαμόγελο!

dovletaki.jpg

27/06/22

Οι τρυφερές φράσεις που απευθύνονται και στο μωρό αλλά εμμέσως και στη μαμά, μας καθηλώνουν..

Κι όταν λέμε όλοι, το εννοούμε!
Ακόμα και τα άψυχα πράγματα παίρνουν ζωή και τη νύχτα παρουσιάζονται να κοιμούνται κι αυτά!

 

Το ιδιαίτερο στοιχείο με το συγκεκριμένο βιβλίο, είναι ότι έχει διπλή ανάγνωση. Έτσι, ακόμα κι αν το μικρό σου δε θηλάζει, είναι ένα βιβλίο που πρέπει να αγοράσεις, αφού υπάρχει κ εναλλακτικό κείμενο που αντικαθιστά τα σημεία που μιλάνε για το γάλα της μαμάς, ώστε να διαβάζεται κ από παιδάκια που απλώς ξυπνάνε τη νύχτα ή έχουν άστατο ύπνο.

Το βιβλίο έχουν επίσης ελέγξει σχετικές ειδικότητες με το θέμα, πριν από την κυκλοφορία του.

IMG-4832.jpg

23/06/22

Τόσο προσεγμένη δουλειά και ωραία εικονογράφηση ...

Είχα την τιμή να διαβάσω το προσχέδιο του νέου της ξεχωριστού βιβλίου «Το βράδυ κοιμόμαστε όλοι»! Μια όμορφη και τρυφερή ιστορία για τον βραδινό αποθηλασμό αλλά και για «καληνύχτα» σε όλα τα παιδάκια…

289444164_5289338644492647_3386372728308733295_n.jpg

20/06/22

Ναι, η ιστορία μας έχει διπλό κείμενο!

...Το βιβλίο "Το βράδυ κοιμόμαστε όλοι" αναφέρεται στον βραδινό αποθηλασμό αλλά και σε όσα παιδάκια ξυπνούν γενικά το βράδυ ( σας ακούγεται γνώριμο; ).

Έμμετρος στίχος με τρυφερά αλλά και χιουμοριστικά σημεία, καταπληκτική εικονογράφηση με επίσης πολλά χιουμοριστικά στοιχεία και πράγματα να παρατηρήσουν τα παιδιά ( όλα μα όλα τα αντικείμενα μέσα στο σπίτι κοιμούνται ) και πανέξυπνο το εύρημα με το διπλό κείμενο!

Είναι ένα βιβλίο που σίγουρα θα ανατρέχετε σε αυτό κάθε φορά που το παιδί σας θα ξυπνάει το βράδυ!

Σελ.  4 / 4 

bottom of page